Question
Verwijder goedkeuring locatie van bestaande reserveringen
Wij hebben tot nu toe gebruik gemaakt van het goedkeuringsvinkje binnen reserveerbare locaties.
Maar dit geeft problemen als je een reservering van een collega wilt wijzigen.
Deze collega is lid van dezelfde persoonsgroep en heeft het recht “Bekijk en bewerk reserveringen aangevraagd door andere leden van deze persoonsgroep”
Is het mogelijk om middels een script alle eerder gemaakte reserveringen (die in de toekomst staan) in een keer te wijzigen, zodat het goedkeuringsvinkje van de locatie niet meer actief is?
